Завантаження ...

У СНАУ влаштували тиждень доброго Хеллоуїна

У СНАУ влаштували тиждень доброго Хеллоуїна  фото

Традиційно, четвертий рік поспіль, у Сумському НАУ провели низку благодійних заходів присвячених Хеллоуїну. Страшвечір вирішили переформатувати й провести позитивні заходи.

Студенти, викладачі та співробітники університету здавали кров та її компоненти для дитячого відділення онкогематології. Благодійна донація пройшла у рамках акції «Вампіріада» (поділися кров’ю). Наступною була «Не лякайся – посміхайся», де збирали кошти на подарунки дітям з будинку малюка та у дитяче відділення онкогематології.

Окрім того, провели акцію «Добрий HELLOWEEN», під час якої студенти та викладачі університету відвідали будинок малюка, дитяче відділення онкогематології. Дітям зібрали подарунки та печиво у вигляді гарбузиків,яке приготували працівники комбінату громадського комбінату СНАУ. Також команда волонтерської служби “Під крилом добра_СНАУ” провела квіз-гру «Добрий HELLOWEEN».

«У плані донорства наш університет є дуже активним, задіяні як студенти, так і викладачі, співробіники університету», – каже Світлана Зінченко, завідувачка відділу з організації виховної роботи зі студентами СНАУ.

«По-перше, донорство- це корисно, по-друге ми допомагаємо тим, хто цього потребує. Ми відчуваємо ейфорію від усвідомлення, того, що можемо врятувати чиєсь життя», – говорить Альона Семоненко, студентський декан СНАУ.

Також протягом тижня на інженерно-технологічному факультеті працювала тематична фотозона, де кожен бажаючий мав можливість зробити фото напам`ять. Одними з перших її відвідали й зробили креативні світлини представники Сумської обласної ради старшокласників ОЦПО та РТМ.

Тиждень доброго Хелоуїна виявився цікавим та справді альтруїстичним. Представники СНАУ своїм прикладом показали скільки позитиву й користі може принести світу маленький вчинок.

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: