Завантаження ...

На Сумщині висадили понад півмільйона дерев

На Сумщині висадили понад півмільйона дерев фото

Всеукраїнська акція «Створюємо ліси разом», що проходить у рамках заходів програми «Зелена країна», продовжується і на Сумщині.

На сьогодні її учасниками стали близько 1500 осіб, з яких 1100 – учні та студенти, представники громадських організацій, депутатських формувань, органів влади та мас-медіа, а також працівники лісогосподарських підприємств області.

Результат спільної праці – посаджено 563 тисячі дерев, з них 401 159 висадили державні лісгоспи, координовані Сумським обласним управлінням лісового та мисливського господарства, та 162 000 – лісові господарства «Сумиоблагролісу». Загалом заліснено понад 100 га. Найбільші площі лісів додалися у Сумському – 38 га та Краснопільському – 28,5 га – держлісгоспах. Лебединський лісівник спільно з громадськістю створюють нові ліси на землях, прийнятих цього року від місцевих громад. Загальна площа ділянки – 15,9 га.

Акція «Створюємо ліси разом» продовжується. Нагадуємо, що будь-хто може стати її учасником. Як це зробити? Вибирайте зручний для себе спосіб заповніть форму реєстрації на сайті https://zelenakraina.gov.ua/ або зверніться до найближчого лісгоспу. Контактні номери щодо кожного підприємства вказані на сайті обласного управління: https://sumylis.gov.ua/do-vidoma-gromadskosti/

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: