Завантаження ...

У Сумах роз’яснювали порядок призначення житлової субсидії

У Сумах роз’яснювали порядок призначення житлової субсидії фото

Департамент соціального захисту населення провів зустріч з головами квартальних комітетів з метою надання роз’яснень жителям громади щодо порядку призначення житлової субсидії.

Начальник управління надання державної соціальної допомоги Ірина Лагіренко надала роз’яснення про порядок та зміни в призначенні житлової субсидії з травня поточного року. Найбільш поширені питання, які цікавили присутніх, – це проведення автоматичного перерахунку субсидії на опалювальний сезон 2021-2022 років сім’ям, які отримували житлову субсидію в неопалювальному сезоні 2021 року.

Під час зустрічі посадовець на необхідності подання нової заяви та декларації окремим категоріям сімей у разі, якщо вони не зверталися за призначенням житлової субсидії з травня 2021 року. Це стосується: внутрішньо переміщених осіб; орендарів; отримувачів субсидії на фактично проживаючих; громадян, які отримували житлову субсидію в безготівковій формі.

На всі питання, які виникали під час зустрічі, були надані ґрунтовні відповіді. Голови квартальних комітетів отримали буклети з поясненнями вищезазначених питань.

За додатковою консультацією з питань надання житлової субсидії жителі громади можуть звертатися за багатоканальним телефоном: 78-88-88, а також телефонами для консультацій 78-71-20, 78-71-22, 78-71-23, (050)4078199.

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: