Завантаження ...

Сумчани долучилися до обговорення екологічних питань

Сумчани долучилися до обговорення екологічних питань  фото

Представники КП «Міськводоканал» взяли участь у Lviv Eco Forum, де обговорювали найактуальніші та найгостріші екологічні питання у сфері водного господарства.

Цьогорічний захід, організований Львівською міською радою та Асоціацією «Укрводоканалекологія» за участю представників профільних Міністерств, НКРЄКП, українських та іноземних експертів, бізнес-фахівців та науковців, . зібрав майже 200 фахівців водної галузі

Учасники екофоруму обговорили найактуальніші екологічні питання у сфері водного господарства та поводження з відходами, в тому числі Водну стратегію України, Стратегію розвитку систем питного водопостачання та централізованого водовідведення, інвестиційні проєкти водного сектору.

«Львівський екологічний форум вкотре став майданчиком для обміну досвідом та розробки спільних дій щодо створення стратегічного плану реальних заходів зі збереження навколишнього середовища та об’єктів водопровідно-каналізаційної сфери. Водна галузь потребує від держави цільових програм, які б визначали джерела фінансування реконструкції мереж та сприяли б сталим екологічним інвестиціям», – зазначив директор КП «Міськводоканал» Анатолій Сагач.

У рамках заходу відбулася галузева виставка інноваційних технологій та обладнання у галузях очищення природних та стічних вод, переробки та сортування відходів, автоматизації технологічних процесів, економії енергоресурсів, новітніх екологічних рішень для промисловості та домогосподарств.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: