Завантаження ...

Відділ «Служба 15-80» повідомляє про проведення регламентних і ремонтних робіт на будинкових мережах

Відділ «Служба 15-80» повідомляє про проведення регламентних і ремонтних робіт на будинкових мережах фото

Відділ «Служба 15-80» повідомляє про регламентні та ремонтні роботи на внутрішньобудинкових мережах, які вимагають відключення води.



Відділ «Служба 15-80» повідомляє про регламентні та ремонтні роботи на внутрішньобудинкових мережах, які вимагають відключення води.

Йдеться про будинки за адресами: вул. Г. Кондратьєва, 122 (заміна кранів холодної води в квартирі, вул. Харківська, 6/2), вул. Засумська, 14 (установка лічильників по гарячій воді), вул. Засумська, 16 Б (заміна кранів холодної води в квартирі), вул. Котляревського, 2/3, вул. Іллінська, 51/1 (заміна труб гарячої та холодної води в квартирах), вул. І. Сірка, 27, 29, вул. К. Зеленко, 14 (заміна стояків холодної та гарячої води в квартирі), вул. Харківська, 54 (заміна рушникопідсушувча в квартирі), вул. Харківська, 46 (заміна труб холодної та гарячої в приміщенні перукарні), вул. Харківська, 58а (заміна кранів та лічильників по холодної воді в квартирі).

Працівники відділу «Служба 15-80» тримають питання на контролі та проводять інформаційно-роз’яснювальну роботу з населенням.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: