Завантаження ...

У листопаді планують відкрити новий дитячий садок у Сумах

У листопаді планують відкрити новий дитячий садок у Сумах фото

Про це на своїй сторінці Facebook повідомив голова Сумської облдерж- адміністрації Дмитро Живицький: «У листопаді плануємо відкрити садочок, який збудовано «з нуля» у рамках програми Президента України Володимира Зеленського



Про це на своїй сторінці Facebook повідомив голова Сумської облдержадміністрації Дмитро Живицький

«У листопаді плануємо відкрити садочок, який збудовано «з нуля» у рамках програми Президента України Володимира Зеленського #Велике_Будівництво, – зазначив Дмитро Живицький. – Сьогодні на виїзній нараді разом з підрядниками та міською владою Суми проінспектували хід будівництва дитсадку у 12 мікрорайоні».

За його словами, є незначні зауваження щодо якості внутрішніх робіт, але не критичні. Також необхідно зробити благоустрій території садочок. Обіцяють розпочати уже з 1 жовтня. До листопада усі роботи мають бути завершені.

«Цей об'єкт є позитивним прикладом взаємодії представників усіх гілок та рівнів влади для отримання такого чудового результату як цей садочок, – наголосив Дмитро Живицький. – Дякую міській владі за позитивне рішення щодо сучасного та функціонального благоустрою території даного садочку. Таку практику треба продовжити і на інші дитячі садочки, щоб діти могли комфортно і корисно проводити час на свіжому повітрі».

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: