Завантаження ...

АФФК “Суми” у контрольному матчі переграв “Сумихімпром-СДПУ”

АФФК “Суми” у контрольному матчі переграв “Сумихімпром-СДПУ” фото

АФФК “Суми” у рамках підготовки до матчу 4-го туру Екстра-ліги проти “Кардиналу-Рівнестандарту” зіграли контрольну гру проти місцевої команди “Сумихімпром-СДПУ”.



АФФК “Суми” у рамках підготовки до матчу 4-го туру Екстра-ліги проти “Кардиналу-Рівнестандарту” зіграли контрольну гру проти місцевої команди “Сумихімпром-СДПУ”.

Гра завершилася перемогою команди Ярослава Пєсоцького – 13:4.

У складі нашої команди відзначилися Денис Зеленкевич (тричі), Василь Кефа, Роман Зеленський, Едуард Нагорний, Едуард Волков (усі – двічі), Дмитро Ігумнов та Арсеній Гурєєв.

Головний тренер Ярослав Пєсоцький прокоментував підготовку до зустрічі із рівнянами:

“Враховуючи той факт, що ми пропускали гру третього туру, нам потрібно було закривати цю паузу контрольною грою. Розглядали багато варіантів, серед яких і команди Першої ліги чемпіонату України, і так склалися обставини, що зіграли з “Сумихімпромом-СДПУ”.

Пріорітетним завданням для тренерського штабу був не сам суперник, а спаринг, щоб залишатися у ігровому тонусі. Ми вимагали від гравців максимально серйозно поставитися до гри, хотілося, щоб футзалісти грали так, наче це матч Екстра-ліги. Дякую хлопцям, вони нас почули.

Звісно, вистачає моментів, які потрібно виправляти, щоб надалі не припускатися помилок уже у офіційних зустрічах. Завжди добре, коли є ціль, до якої ми усі прагнемо. Загалом я задоволений як тижневим циклом, так і цією грою. Тренерський штаб бачить, що всередині колективу є здорова конкуренція, усі хочуть показати себе якнайкраще.

Наступну гру через дискваліфікацію пропустить Сметаненко, тому він разом із Бакляком, Расторгуєвим та Власенком у вівторок грали проти “Сум”. Це дало можливість і їм отримати більше ігрової практики, та й нам додало трішки проблем.

Хотілося також би прояснити ситуацію, чому граємо проти “Кардиналу-Рівнестандарту у вівторок. У п’ятницю та вихідні дні занятий манеж, тому ми домовилися з гостями, що краще зіграти в хороших умовах посеред тижня. Користуючись нагодою, хочу запросити усіх містян та гостей міста на гру”, – зазначив Ярослав Пєсоцький.

Матч АФФК “Суми” – “Кардинал-Рівнестандарт” відбудеться 21 вересня в манежі. Початок – о 17.00.

АФФК “Суми”

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: