Завантаження ...

Сумські артилеристи повернулися додому з району виконання бойових завдань на території ООС

Сумські артилеристи повернулися додому з району виконання бойових завдань на території ООС фото

На Сумщині відбулися урочистості з нагоди повернення реактивного артилерійського дивізіону та роти охорони батальйону охорони 27 реактивної артилерійської бригади імені кошового отамана Петра Калнишевського



На Сумщині відбулися урочистості з нагоди повернення реактивного артилерійського дивізіону та роти охорони батальйону охорони 27 реактивної артилерійської бригади імені кошового отамана Петра Калнишевського з району виконання бойових завдань на території ООС. Кращим артилеристам почесні грамоти вручив голова Сумської облдержадміністрації Дмитро Живицький

«Від облдержадміністрації, усіх жителів Сумщини вітаю вас із прибуттям додому. Вдячні вам за службу з оборони території нашої України. Хочеться, щоб в Україні запанував мир і ми відновили нашу територіальну цілісність. Ви зможете завжди розраховувати на нашу підтримку», – зазначив Дмитро Живицький.

Голова облдержадміністрації побажав військовим міцного здоров’я, затишку в родинах, любові й щастя.

Також Дмитро Живицький за проявлену особисту мужність та героїзм, стійкість та рішучість під час виконання військового обов’язку в умовах, пов’язаних із ризиком для життя під час заходів із забезпечення національної безпеки і оборони відзначив грамотами облдержадміністрації молодшого сержанта, командира відділення управління першого реактивного артилерійського взводу другої реактивної артилерійської батареї першого реактивного артилерійського дивізіону військової частини А1476 Максима Підлісного, солдата, оператора першої обслуги першого реактивного артилерійського взводу другої реактивної артилерійської батареї першого реактивного артилерійського дивізіону військової частини А1476 Сергія Дубинченка та солдата, водія першого взводу охорони 4 роти охорони батальйону охорони військової частини А1476 Віталія Вялкова.

На урочистості з нагоди повернення військових додому прийшли також учні 10 та 11 класу Сумської спеціалізовано школи І-ІІІ ступенів №3. Для школярів це був своєрідний урок патріотичності, мужності, сміливості.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: