Завантаження ...

На Сумщині розіграють Кубок губернатора

На Сумщині розіграють Кубок губернатора фото

Цими вихідними хокеїсти з Одещини, Сумщини, Києва та Харкова змагатимуться за кубок голови Сумської облдержадміністрації. Перший відкритий турнір із хокею на роликах із м’ячем на Кубок голови Сумської облдержадміністрації відбудеться 11 вересня



Цими вихідними хокеїсти з Одещини, Сумщини, Києва та Харкова змагатимуться за кубок голови Сумської облдержадміністрації.

Перший відкритий турнір із хокею на роликах із м’ячем на Кубок голови Сумської облдержадміністрації відбудеться 11 вересня в Попівській громаді Конотопського району (с. Заводське, хокейне поле ДПТНЗ «Конотопський професійний аграрний ліцей»). Відкриватиме змагання очільник облдержадміністрації Дмитро Живицький.

Початок гри – о 13.00. Відкриття змагань – о 14.00. У змаганнях братимуть участь чемпіони України – команда «Тельбін Райдерз» (м. Київ), віце-чемпіони України – «Сторм Чейсерз» (м. Харків), команда ХК «Сіріус» (м. Київ), команда ФК «Бессарабія» м. Ізмаїл (Одеська область) та команда ХК «Фенікс» (Попівська сільська рада).

Також в рамках урочистостей відбудеться посвята у хокеїсти 8 юних спортсменів громади та яскраве чирлідер-шоу.

«Цим змаганням ми хочемо довести всім і кожному, що змагання та турніри за участю крутих команд можуть бути у маленьких громадах. Хокей на роликах може розвиватися не лише в обласних центрах та великих містах, – наголосив голова облдержадміністрації Дмитро Живицький. – У суботу шанувальників спорту і вболівальників чекаємо в Попівці».

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: