Завантаження ...

У Сумах відбувся концерт із нагоди святкування 366-ліття міста

У Сумах відбувся концерт із нагоди святкування 366-ліття міста фото

У Сумах 5 вересня на майдані Незалежності відбувся святковий концерт до Дня міста. Із вітальним словом до сумчан та гостей міста звернулися міський голова Олександр Лисенко



У Сумах 5 вересня на майдані Незалежності відбувся святковий концерт до Дня міста.

Із вітальним словом до сумчан та гостей міста звернулися міський голова Олександр Лисенко, голова обласної державної адміністрації Дмитро Живицький, народний депутат України Михайло Ананченко.

«Дякую вам, дорогі сумчани, що робите наше місто унікальним та особливим. І саме ви наповнюєте наше місто змістом. Місто, у якому все важливе, де є на що подивитися. Ще раз вітаю всіх із 366-літтям наших Сум та бажаю, щоб у вас завжди була температура 36,6!», – звернувся до всіх присутніх голова громади.

Очільник обласного центру вручив подяку міського голови з нагрудним знаком за розвиток фізичної культури та спорту у місту Суми, пропаганду здорового способу життя та за активну громадську позицію керівнику спортивного клубу «B-tone» Сергію Батраченку.

Окрім того, очільники міста та області та народний обранець анонсували початок реконструкції майдану Незалежності та міського парку ім. Івана Кожедуба, які будуть реалізовуватися у тісній співпраці міста та держави.

Для сумчан та гостей міста виступали сумський кавер-гурт «Dance band» та рок-гурт, проєкт Сергія Міхалка «Ляпис 98».

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: