Завантаження ...

У Сумах вшанували пам’ять про воїнів 27-ої реактивної артилерійської бригади

У Сумах вшанували пам’ять про воїнів 27-ої реактивної артилерійської бригади  фото

На Алеї Героїв зібралися представники міської та обласної влади, ветерани бойових дій на сході країни, духовенство, члени родин загиблих воїнів та громадськість, аби вшанувати пам’ять про самовідданих сумчан



На Алеї Героїв зібралися представники міської та обласної влади, ветерани бойових дій на сході країни, духовенство, члени родин загиблих воїнів та громадськість, аби вшанувати пам’ять про самовідданих сумчан, загиблих у зоні АТО/ООС, покладанням квітів до пам’ятного знаку.

Сім років тому одномоментно ворожі «Смерчі» забрали життя 17 захисників із Сум. Заступник міського голови Віра Мотречко сказала, що цей день навіки залишиться в історії, а біль у серцях не зникне ніколи: «3 вересня 2014 року нас сповістили про те, що загинули одні з кращих синів України: молоді та сильні. Такі, яким потрібно було жити та розбудовувати нашу країну. Вічна пам'ять нашим героям. Я бажаю хлопцям, які сьогодні боронять територіальну цілісність нашої країни та її суверенітет повертатися додому живими. І я дякую батькам наших воїнів, що виховали справжніх патріотів своєї країни. Ми і надалі будемо допомагати родинам загиблих, щоб вони відчували нашу підтримку».

Дружина загиблого захисника-артилериста Тетяна Осипова звернулася до всіх присутніх із закликом берегти в серці пам’ять про всіх воїнів, а також подякувала керівництву 27-ої реактивної артилерійської бригади, очільникам Сумської громади та працівникам департаменту соціального захисту населення за те, що уже сім років вони йдуть пліч-о-пліч разом із членами сімей загиблих героїв, допомагають їм та ділять із ними біль втрати.

Насамкінець присутні вшанували загиблих сумчан хвилиною мовчання та поклали квіти до пам’ятного знаку загиблим воїнам-артилеристам.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: