Завантаження ...

На Сумщині продовжується ремонт доріг місцевого значення

На Сумщині продовжується ремонт доріг місцевого значення фото

Розпочато поточний середній ремонт автомобільної дороги загального користування місцевого значення О 190408 Дунаєць-Семенівка в Шосткинському районі



Розпочато поточний середній ремонт автомобільної дороги загального користування місцевого значення О 190408 Дунаєць-Семенівка в Шосткинському районі та продовжено поточний середній ремонт автомобільної дороги загального користування місцевого значення О 190511 Конотоп-Кузьки-Жолдаки

На дорозі Дунаєць-Семенівка наразі проводяться роботи з влаштування вирівнюючого шару асфальтобетону на основі модифікованих бітумних сумішей, які значно підвищили якість дорожнього покриття, а відтак термін його експлуатації та проводиться відбір кернів для лабораторного дослідження.

Роботи виконує підрядна організація ТОВ «БАХМАЧГАЗБУДСЕРВІС», оскільки ця дорога прямує до с. Семенівки Чернігівської області.

А у Конотопському районі на дорозі Конотоп-Кузьки-Жолдаки в рамках поточного середнього ремонту проводяться роботи з поверхневої обробки автомобільної дороги.

Тут роботи виконує підрядна організація ТОВ «Сумський облавтодор».

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: