Завантаження ...

На Сумщині рятувальники приборкали загоряння легковика в гаражі

На Сумщині рятувальники приборкали загоряння легковика в гаражі фото

15 серпня о 19:08 до Служби порятунку «101» надійшла інформація про пожежу в гаражі на території приватного домогосподарства на вул. Заозерній в м. Конотоп.



15 серпня о 19:08 до Служби порятунку «101» надійшла інформація про пожежу в гаражі на території приватного домогосподарства на вул. Заозерній в м. Конотоп. На гасіння направили черговий караул 15-ї державної пожежно-рятувальної частини.

По прибутті на місце виклику було встановлено, що в середині гаража загорівся ВАЗ-21111. Вогонь охопив багажний відсік, задню частину салону та перекинувся на перекриття гаражу. О 19:16 вогнеборці локалізували пожежу, запобігши поширенню полум’я на все авто та відвернувши небезпеку знищення вогнем гаражу та розташованого поруч житлового будинку. О 20:24 загоряння повністю приборкали.

Всього на гасіння залучалося 6 чоловік особового складу та 2 одиниці техніки Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Внаслідок пожежі господар отримав отруєння чадним газом, тому чоловіка госпіталізували до Конотопської центральної районної лікарні.

За попередніми висновками фахівців, припустима причина загоряння – коротке замикання електромережі авто.

Головне управління ДСНС України у Сумській області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: