Завантаження ...

У Сумах комплексно наводитимуть лад до найближчих державних свят

У Сумах комплексно наводитимуть лад до найближчих державних свят фото

Заступник міського голови Тамара Іщенко провела робочу нараду щодо упорядкування міських територій та об’єктів до Дня Державного Прапора та Дня Незалежності України.



Заступник міського голови Тамара Іщенко провела робочу нараду щодо упорядкування міських територій та об’єктів до Дня Державного Прапора та Дня Незалежності України.

Основні вимоги та завдання, обов’язкові до виконання, посадовець обговорила з керівниками структурних підрозділів міської ради, комунальних підприємств та обслуговуючих організацій.

«Важливі для українців державні свята буквально за тиждень, це означає, що в заходах буде задіяна максимальна кількість локацій, а на вулицях спостерігатиметься велика кількість людей. Відповідно, все повинно бути прибрано та мати належний вигляд і стан, не тільки на основних точках, зокрема, майдан Незалежності, вул. Соборна, сквер ім. Т. Г. Шевченка, вул. Героїв Сумщини, Центральне кладовище, сквер Героїв Небесної Сотні, а й там, де проводитимуть вузькі локальні заходи! Тож до цього питання необхідно поставитися з усією відповідальністю», – підкреслила Тамара Іщенко.

У першу чергу, за словами заступника очільника Сум, присутнім на нараді слід організувати роботу таким чином, аби до запланованої низки заходів вистачило часу на проведення робіт, а разом із тим, за територіями й об’єктами була закріплена потрібна кількість працівників, оскільки свята триватимуть два дні поспіль.

Серед ключових доручень Тамара Іщенко назвала покіс бур’янів та сухостою, та, відповідно, їх прибирання; очистку зупинок громадського транспорту, пам’ятників, зон відпочинку та зон обабіч проїжджої частини від сміття; приведення до ладу парканів, фасадів й тротуарів, а також налаштування вуличного освітлення.

Дані питання в окремому порядку також будуть опрацьовані з рештою установ міської ради, закладами освіти та охорони здоров’я, й безпосередньо з фізичними особами-підприємцями.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: