Завантаження ...

На Сумщині відбудеться аукціон з оренди пам’ятки архітектури

На Сумщині відбудеться аукціон з оренди пам’ятки архітектури фото

Регіональне відділення Фонду державного майна України по Полтавській та Сумській областях запрошує жителів області взяти участь в повторному аукціоні із зниженням орендної плати на 50%



Регіональне відділення Фонду державного майна України по Полтавській та Сумській областях запрошує жителів області взяти участь в повторному аукціоні із зниженням орендної плати на 50% з оренди нежитлових приміщень частини адмінбудівлі «Друкарня», що знаходяться на балансі Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Сумської облдержадміністрації

Актив перебуває у задовільному технічному стані, забезпечений електропостачанням потужністю понад 50 кВт, водопостачанням, опаленням, каналізацією та вентиляцією. Наявний лічильник на тепло та сигналізація. Також є підключення до телекомунікацій.

Ця пропозиція може стати чудовим комерційно-вигідним рішенням, оскільки приміщення має вигідні умови, високий рівень відвідуваності та привабливу цінову пропозицію.

Стартова ціна – 965,25 грн. Прийом пропозицій до 26 серпня 2021 року. Дата аукціону – 27 серпня 2021 року. Строк оренди – 5 років. Площа – 42,9 м². Локація – Сумська обл., місто Суми, вулиця Кузнечна 2.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: