Завантаження ...

На Сумщині створено антикорупційний штаб

На Сумщині створено антикорупційний штаб фото

Перше засідання антикорупційного штабу відкрив голова Сумської облдержадміністрації Дмитро Живицький. Також участь у роботі штабу взяли голова обласної ради Віктор Федорченко, керівники структурних підрозділів облдержадміністрації



Перше засідання антикорупційного штабу відкрив голова Сумської облдержадміністрації Дмитро Живицький. Також участь у роботі штабу взяли голова обласної ради Віктор Федорченко, керівники структурних підрозділів облдержадміністрації та територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади

«Питання, які ми з вами будемо опрацьовувати в рамках цього штабу, стосуються дотримання законодавства на території Сумської області. Разом із керівництвом обласної ради, як обласна влада, ми ставимо перед собою завдання – наведення порядку на території області. Проблем багато, це і питання екології, і наповнення місцевих бюджетів, і дотримання земельного законодавства, й інші важливі питання, які ми будемо опрацьовувати», – розповів Дмитро Живицький.

Також голова облдержадміністрації наголосив на тому, що у вирішенні всіх нагальних питань мають допомагати органи місцевого самоврядування.

«Налаштовуємося спільно на конструктивну роботу, на пошук механізмів вирішення проблем, які виникають на території області. Відписок і відмовок ми не приймаємо. Є проблема – мають бути і шляхи її вирішення», – підкреслив Дмитро Живицький.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: