Завантаження ...

На Сумщині вогнеборці двічі ліквідовували загоряння літніх кухонь

На Сумщині вогнеборці двічі ліквідовували загоряння літніх кухонь фото

13 липня о 15:22, на лінію екстреного виклику 101, надійшло повідомлення про загоряння в літній кухні по вул. Миру в с. Веселе, що на Липоводолинщині.



13 липня о 15:22, на лінію екстреного виклику 101, надійшло повідомлення про загоряння в літній кухні по вул. Миру в с. Веселе, що на Липоводолинщині. Про пожежу повідомила господарка, яка побачила дим та полум’я з – під покрівлі будівлі. На місце події було направлено черговий караул 21 – ї державної пожежно – рятувальної частини.

По прибуттю було встановлено, що вогнем охоплено покрівлю на площі до 22 кв. м та речі домашнього вжитку. Утворилась загроза подальшого поширення вогню на поруч розташовані два житлових будинка та господарчу споруду.

О 15:45 загоряння локалізували, а о 16:22 – ліквідували.

Схожий випадок мав місце у с. Житнє, Роменського району. 13 липня, о 16:17, до Служби порятунку 101, надійшло повідомлення про загоряння літньої кухні по вул. Берегова. Повідомлення надійшло від сусідів, які побачили сильний дим та полум’я. На місце події було направлено черговий караул 19 – ї державної пожежно-рятувальної частини, та місцеву пожежну команду с. Миколаївка.

По прибуттю було встановлено, що вогнем охоплено покрівлю та перекриття на площі до 96 кв. м, стіни на площі до 12 кв. м та речі домашнього вжитку. Існувала загроза подальшого поширення вогню на поруч розташовані житловий будинок та господарчу споруду. Для безперебійної подачі води, автоцистерни до заправляли від пожежного гідранту, щл знаходився на відстані до 2 км від осередку горіння.

О 16:35 загоряння локалізували, а о 17:57 – ліквідували.

В двох випадках на гасіння залучалося 2 одиниці спеціальної техніки та 9 чоловік особового складу Державної служби України з надзвичайних ситуацій, а також 1 автомобіль та 1 працівник місцевої пожежної команди с. Миколаївка.

Головне управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Сумській області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: