Завантаження ...

На Сумщині вогнеборці ліквідували масштабну пожежу в житловому секторі

На Сумщині вогнеборці ліквідували масштабну пожежу в житловому секторі  фото

6 липня о 10:14, на лінію екстреного виклику 101, надійшло повідомлення про загоряння гаражу по вул. Чернишевського в м. Глухів. Про пожежу повідомила власниця сусіднього будинку



6 липня о 10:14, на лінію екстреного виклику 101, надійшло повідомлення про загоряння гаражу по вул. Чернишевського в м. Глухів. Про пожежу повідомила власниця сусіднього будинку, яка побачила дим та полум’я на покрівлі споруди. На місце події було направлено черговий караул 10 – ї державної пожежно – рятувальної частини ІІ державного пожежно – рятувального загону.

По прибуттю було встановлено, що вогонь охопив гараж по всій площі, двері, вікна, утеплення стіни одного неподалік розташованого будинку та вікна і покрівлю на площі до 3 кв. м. Утворилась загроза подальшого поширення вогню на два житлових будинки, ще один гараж та господарчу споруду розташовану поруч. Через сильне задимлення рятувальникам довелось працювати з апаратах для захисту органів дихання, а для безперебійної подачі води на гасіння пожежні автоцистерни довелось до заправляти від пожежного гідранта розташованого на відстані 1 км від осередку горіння.

О 10:31 загоряння локалізували, а о 12:15 – витративши на гасіння майже 20 тонн води, повністю ліквідували.

Всього на гасіння було залучено 3 одиниці спеціальної техніки та 12 чоловік особового складу Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Головне управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Сумській області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: