Завантаження ...

У Сумській області відкриються ще три центри масової вакцинації

У Сумській області відкриються ще три центри масової вакцинації фото

Окрім центру в м. Суми, що працює в МЦ «Романтика», цими вихідними у Ромнах, Охтирці та Шостці відкриються нові центри масової вакцинації проти коронавірусу.



Окрім центру в м. Суми, що працює в МЦ «Романтика», цими вихідними у Ромнах, Охтирці та Шостці відкриються нові центри масової вакцинації проти коронавірусу. Про це під час брифінгу повідомив начальник управління охорони здоров’я облдержадміністрації Сергій Бутенко

«Включення цих центрів до кампанії з вакцинації допоможе щепити якомога більше населення області, тобто ефективніше протидіяти розповсюдженню COVID-19», – зазначив Сергій Бутенко.

Щодо центрів масової вакцинації у Ромнах, Охтирці та Шостці, то цими вихідними вони 100% будуть працювати. Керівництво органів місцевого самоврядування наразі визначається з локаціями. Населення буде поінформоване щодо цього.

Також Сергій Бутенко повідомив, у разі великої кількості бажаючих щепитися і молодіжний центр «Романтика» буде перевантажений, як було на вихідних, додатково відкриють центри вакцинації в інших спеціально визначених для цього місцях.

За ініціативи управління охорони здоров’я Сумської міської ради, для зручності вакцинації жителів міста, центр масової вакцинації у «Романтиці» буде найближчим часом працювати в постійному режимі. Медичні бригади працюватимуть у дві зміни. Мова йде про те, щоб люди після завершення робочого часу могли прийти до центру і вакцинуватися.

«Щомісяця ми плануємо нарощувати темпи вакцинації. Зокрема у липні плануємо щеплювати близько 5 тис. осіб на добу, а вже у серпні – близько 6 тис. осіб», – констатував Сергій Бутенко.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: