Завантаження ...

Легкоатлети СумДУ вибороли нагороди на Чемпіонаті України

Легкоатлети СумДУ вибороли нагороди на Чемпіонаті України фото

З 18 по 20 червня у м. Луцьк проходив Чемпіонат України з легкої атлетики, що передував Олімпійським іграм у Токіо. Успішно виступили на цих змаганнях студенти Сумського державного університету.



З 18 по 20 червня у м. Луцьк проходив Чемпіонат України з легкої атлетики, що передував Олімпійським іграм у Токіо.

Успішно виступили на цих змаганнях студенти Сумського державного університету. У їх спортивному доробку: 5 золотих, 1 срібна та 2 бронзових нагороди.

Чемпіонами України стали студенти та аспіранти Медичного інституту: Олександр Погорілко (біг на 400 м), Ігор Мусієнко (штовхання ядра), Євген Гуцол (біг на 800 м), Ганна Нелепа (семиборство), Євген Швець, Андрій Нечипоренко, Ярослав Демченко, Олександр Погорілко (естафета 4*400 м.)

Друге місце у естафеті 4*400 м. посіли Євгенія Мучарова (студентка факультету електроніки та інформаційних технологій), Дарина Маслюк, студентка Навчально-наукового інституту права, Анна Цибульник, студентка Медичного інституту.

Треті призові місця у естафеті 4*400 м. вибороли: Аліна Богданова, студентка факультету технічних систем та енергоефективних технологій, Анна Цибульник, студентка Медичного інституту, Дарина Маслюк, студентка Навчально-наукового інституту права. Ще одну «бронзу» здобув Станіслав Коваленко, студент Медичного інституту, у бігу на 100 м.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: