Завантаження ...

Танцівники та вокалісти СумДУ здобули перемоги на творчих конкурсах

Танцівники та вокалісти СумДУ здобули перемоги на творчих конкурсах фото

Танцювальна студія «Suzirya&Paradise» Сумського державного університету взяла участь у дистанційному конкурсі «Миколаївськи зорі», що проходив у місті Миколаєві



Танцювальна студія «Suzirya&Paradise» Сумського державного університету взяла участь у дистанційному конкурсі «Миколаївськи зорі», що проходив у місті Миколаєві за підтримки Міністерства культури та інформаційної політики України.

Танцювальний колектив посів два перших місця у номінації «Сучасна хореографія» з постановками: «Акцент», «Будь зі мною», «Street shot out».

Журі було вражене танцювальними постановками, яку продемонструвала студія «Suzirya&Paradise», і висловили особисту подяку її керівнику Людмилі Крамінській.

Студенти СумДУ також відзначилися вокальними перемогами. 17-20 червня у м. Очаків офлайн, за підтримки Міністерства культури та інформаційної політики України, пройшов Всеукраїнський фестиваль-конкурс «Пісенний драйв», у якому взяли участь співаки з Київської, Чернігівської, Хмельницької, Закарпатської, Житомирської, Миколаївської та інших областей.

Студентка Навчально-наукового інституту бізнесу, економіки та менеджменту Анастасія Кільдей виборола на конкурсі третє призове місце, а студентка Навчально-наукового інституту права Аліна Миколенко стала його переможницею, посівши перше місце.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: