Завантаження ...

На Сумщині за минулу добу три боєприпаси знешкоджено, ще вісім виявлено

На Сумщині за минулу добу три боєприпаси знешкоджено, ще вісім виявлено фото

10 червня групою піротехнічних робіт Міжрегіонального центру швидкого реагування Державної служби України з надзвичайних ситуацій (м. Ромни), проведено роботи зі знешкодження одного артилерійського снаряду калібром 45-мм та двох 82 – х мм мінометних мін.



10 червня групою піротехнічних робіт Міжрегіонального центру швидкого реагування Державної служби України з надзвичайних ситуацій (м. Ромни), проведено роботи зі знешкодження одного артилерійського снаряду калібром 45-мм та двох 82 – х мм мінометних мін. Боєприпаси раніше були виявлені в с. Куданівка, що на Лебединщині та в с. Сонячне Охтирського району. Небезпечні предмети вивезли у спеціально відведене місце та знищили шляхом підриву.

Цього ж дня, о 16:20, на відстані до 600 м від осель громадян с. Перекопівка, що на Роменщині, в лісосмузі виявлено вісім 50 – ти мм мінометних мін.

На місці виявлення вибухонебезпечних предметів встановлено охорону та надано заявку на знешкодження до Міжрегіонального центру швидкого реагування Державної служби України з надзвичайних ситуацій (м. Ромни).

Головне управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Сумській області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: