Завантаження ...

Субсидії відтепер призначатимуть швидше

Субсидії відтепер призначатимуть швидше фото

Справи про призначення субсидій на житлово-комунальні послуги в окремих випадках, які раніше розглядали спеціальні комісії, тепер розглядатимуть органи соціального захисту населення.



Справи про призначення субсидій на житлово-комунальні послуги в окремих випадках, які раніше розглядали спеціальні комісії, тепер розглядатимуть органи соціального захисту населення. Про це повідомила під час брифінгу заступник директора Департаменту соціального захисту населення Сумської облдержадміністрації Людмила Мусіяка

«Ті справи про призначення субсидії, які раніше розглядалися на комісії, будуть розглядатися органом соціального захисту населення. Це пришвидшує процедуру та зменшує її бюрократичність», – пояснила Людмила Мусіяка.

Такий підхід прискорить термін опрацювання документів. Адже комісія розглядала питання у термін до 30 днів, а орган соцзахисту – до 10 днів.

Нові правила перепризначення субсидій на наступний період почали діяти з 1 травня 2021 року.

Для переоформлення житлової субсидії на наступний період потрібно подати заяву і декларацію. Жодного додаткового документа подавати не потрібно. Перелік документів залишився той самий, що і у минулому чи позаминулому періоді отримання субсидії.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: