Завантаження ...

На Сумщині за минулу добу три боєприпаси знешкоджено, ще десять виявлено

На Сумщині за минулу добу три боєприпаси знешкоджено, ще десять виявлено фото

19 травня групою піротехнічних робіт Міжрегіонального центру швидкого реагування Державної служби України з надзвичайних ситуацій (м. Ромни), проведено роботи зі знешкодження одного 152 – мм, одного 76-мм та одного 45 – ти мм артилерійських снарядів.



19 травня групою піротехнічних робіт Міжрегіонального центру швидкого реагування Державної служби України з надзвичайних ситуацій (м. Ромни), проведено роботи зі знешкодження одного 152 – мм, одного 76-мм та одного 45 – ти мм артилерійських снарядів. Боєприпаси раніше були виявлені на Лебединщині та Роменщині. Небезпечні предмети вивезли у спеціально відведене місце та знищили шляхом підриву.

19 травня, о 16:47, в с. Перекопівка, Роменського району виявили п’ять 50 – ти мм мінометних мін, три 45 – ти мм та один 76 – ти мм артилерійських снаряди. «Відголоски» часів минулих війн знаходились на відстані до 500 м від житлових будинків.

Цього ж дня, о 21:30, на відстані до 1,5 км від осель громадян с. Малий Бобрик, що на Лебединщині, в полі місцевий житель натрапив на 120 – мм мінометну міну.

На місцях виявлення вибухонебезпечних предметів встановлено охорону та надано заявку на знешкодження до Міжрегіонального центру швидкого реагування Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Сумській області (м. Ромни).

Головне управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Сумській області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: