Завантаження ...

Під час Тижня безпеки дорожнього руху поліція Сумщини проводить уроки зі школярами

Під час Тижня безпеки дорожнього руху поліція Сумщини проводить уроки зі школярами фото

В рамка проведення з 17 по 23 травня 2021 року Тижня безпеки дорожнього руху, з метою привернення уваги суспільства до проблем травматизму та смертності на українських дорогах



В рамка проведення з 17 по 23 травня 2021 року Тижня безпеки дорожнього руху, з метою привернення уваги суспільства до проблем травматизму та смертності на українських дорогах, поліцейські Конотопського районного відділу поліції відвідали заклади дошкільної освіти та школярів молодших класів.

Правоохоронці розповіли дітям, наскільки важливо у повсякденному житті, під час знаходження на вулиці виконувати правила дорожнього руху. А в ході інтерактивної гри закріпили їх на практиці та дали змогу малечі відчути себе поліцейськими.

Діти приміряли на себе поліцейську амуніцію, змогли посиділи за кермом патрульної машини, поуправлялися у регулюванні дорожнього руху дисковим жезлом.

Емоції під час уроку та після нього зашкалювали. Дітлахам дуже сподобалися незвичні уроки від поліції. А на останок, діти, разом зі своїми вихователями та вчителями, побажали правоохоронцям наснаги та терпіння у їхній не легкій роботі.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: