Завантаження ...

У Сумах провели онлайн-нараду з питання організації заходів цивільного захисту в школах

Посадовці міської ради разом із керівниками шкіл обговорили актуальні питання організації заходів цивільного захисту.



Посадовці міської ради разом із керівниками шкіл обговорили актуальні питання організації заходів цивільного захисту.

Заступником міського голови Станіславом Поляков провів онлайн-нараду з керівниками закладів загальної середньої освіти з питання організації заходів цивільного захисту в закладах освіти.

Окрім того, у нараді взяли участь начальник відділу з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Артур Петров та майстер виробничого навчання навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Сумської області Олег Воронов.

Під час зібрання обговорили актуальні питання організації заходів цивільного захисту в закладах освіти, керівникам шкіл було роз’яснено алгоритм дій здобувачів освіти Сумської міської територіальної громади при виникненні надзвичайної ситуації в умовах карантинних обмежень та надано методичні рекомендації з питань організації та проведення «Тижня знань із основ безпеки життєдіяльності».

Також зосередили увагу на необхідності проведення в школах тренування зі швидкої та безпечної евакуації на випадок пожежі. Такі навчання плануються після зняття карантинних обмежень, пов’язаних із «червоною» зоною епідемічної небезпеки.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: