Завантаження ...

«СУМИГАЗ ЗБУТ» запускає нові тарифи на газ для населення

За рішенням Уряду та державного регулятора НКРЕКП, усі побутові споживачі з 1 травня будуть переведені на річний тариф своїх постачальників.



За рішенням Уряду та державного регулятора НКРЕКП, усі побутові споживачі з 1 травня будуть переведені на річний тариф своїх постачальників. Вартість кубометру газу буде зафіксована на рік

Як повідомила директор ТОВ «Сумигаз збут» Олена Руденко, клієнти ТОВ «Сумигаз Збут» будуть переведені на тариф «ТВІЙ ГАЗ РІЧНИЙ».

Що варто знати про цей тариф.

Ціна газу фіксується на 12 місяців: з 1 травня поточного до 30 квітня наступного року. Протягом цього періоду ціна може змінитися лише у бік зменшення.

Споживачу не потрібно збирати документи і підписувати новий договір.

Передавати показники лічильника та сплачувати за газ потрібно як і раніше.

Споживач має право перейти на будь-який тариф свого або іншого постачальника.

Постачальник має право відмовити споживачу, який перейшов з річного контракту на інший тариф (наприклад, місячний), і хоче повернутися на річний контракт.

«ТВІЙ ГАЗ РІЧНИЙ» – це тариф для клієнтів, які прагнуть стабільності і хочуть мати страховку від зростання ціни впродовж року. Їм не потрібно буде щомісяця перевіряти ціни і хвилюватися через біржові котирування в Європі. Він дозволить клієнтам ТОВ «Сумигаз Збут» не перейматися стрибками цін і спокійно та надійно споживати природний газ впродовж 12 місяців», – говорить Олена Руденко.

Окрім цього ТОВ «Сумигаз Збут» найближчим часом планує запустити ще кілька нових продуктів:

  • Тариф «ТВІЙ ГАЗ – РІВНИЙ ПЛАТІЖ» – ціна газу протягом року не змінюється. Однаковий щомісячний платіж впродовж 12 місяців;
  • Тариф «ТВІЙ ГАЗ МІСЯЧНИЙ» – ціна на газ є ринковою і встановлюється щомісяця;
  • Тариф «ТВІЙ ГАЗ НА ЗИМУ» (раніше – Акція ТВОЯ ЕНЕРГОНЕЗАЛЕЖНІСТЬ) – газ закуповується за низькою літньою ціною, потрібний обсяг газу на опалювальний сезон клієнт визначає самостійно.

За словами Олени Руденко, тариф «ТВІЙ ГАЗ – РІВНИЙ ПЛАТІЖ» почне діяти з 1 травня паралельно з річним тарифом. У рамках цього тарифу середній річний обсяг споживання клієнтом газу множиться на ціну, зафіксовану на рік. Споживач сплачує однаковий щомісячний платіж впродовж 12 місяців, незалежно від обсягу споживання, а показання лічильників передає як і раніше.

Переваги тарифу «ТВІЙ ГАЗ – РІВНИЙ ПЛАТІЖ» для споживачів полягають в тому, що ціна газу протягом року не змінюється і вона є нижчою, ніж у тарифі «ТВІЙ ГАЗ РІЧНИЙ». Також немає надмірного навантаження на гаманець в опалювальний сезон. Тариф передбачає знижку на газ для тих, хто перейде на нього до 1 серпня 2021 року.

Ціни на газ в рамках тарифів «ТВІЙ ГАЗ РІЧНИЙ» та «ТВІЙ ГАЗ – РІВНИЙ ПЛАТІЖ» стануть відомі ближче до 25 квітня і будуть опубліковані на сайті ТОВ «Сумигаз збут» https://sm.gaszbut.com.ua

Для переходу на «ТВІЙ ГАЗ – РІВНИЙ ПЛАТІЖ» потрібно підписати нову Заяву-приєднання або обрати відповідну опцію в Особистому кабінеті на 104.ua.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: