Завантаження ...

Відеоробота студентської медіаагенції СумДУ ввійшла до трійки призерів всеукраїнського флешмобу

Робота студентської медіаагенції «Studio 16х9» медіа-центру Сумського державного університету завоювала ІІІ місце у флешмобі мобільних відео #MyStoryFromUkraine



Робота студентської медіаагенції «Studio 16х9» медіа-центру Сумського державного університету завоювала ІІІ місце у флешмобі мобільних відео #MyStoryFromUkraine від UkraineWorld та Internews Ukraine.

Герой відео – директор центру технологій електронного навчання СумДУ Юрій Зубань, котрий разом із командою створив перший в Україні віртуальний гід містом Суми.

До творчої команди, що працювала над відео, увійшли начальник студентської медіаагенції «Studio 16х9» Богдан Мазний та лаборанти медіаагенції: студент факультету ЕлІТ Богдан Красуля і студентка факультету ТеСЕТ Ксенія Зайцева.

Участь у флешмобі #MyStoryFromUkraine передбачала певні технічні вимоги для відео – тему, формат, хронометраж, тож ролик готувався спеціально для цього заходу. Мета флешмобу – розповісти про Україну, цікавих людей, які змінюють реальність навколо. Усього на конкурс надійшло 45 робіт із різних куточків України.

Начальник медіа-центру СумДУ Марина Осюхіна розповіла, що творча група дуже задоволена результатом. На сторінці СумДУ в Фейсбуці відео набрало близько 14 000 переглядів, крім того ролик буде опубліковано на всіх платформах міжнародного проєкту https://ukraineworld.org/.

«Ураховуючи те, що в конкурсі брали участь і професійні відеографи, третє місце – дуже гарний результат для студентського відео. Ми хотіли розповісти про СумДУ світові. Раді, що змогли донести ідею до глядачів», - зазначила Марина Осюхіна.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: