Завантаження ...

На Сумщині правоохоронці викрили неповнолітнього у вчиненні крадіжки з квартири власної бабусі

До поліції надійшло повідомлення від місцевої жительки, що повернувшись до квартири, після вигулу домашніх тварин, вона виявила відчинені вхідні двері.



До поліції надійшло повідомлення від місцевої жительки, що повернувшись до квартири, після вигулу домашніх тварин, вона виявила відчинені вхідні двері. Вже в середині помешкання жінка зрозуміла, що її обікрали. Отямившись від шоку жінка заявила про злочин до поліції.

В ході оперативно-розшукових дій правоохоронці викрили у вчиненні крадіжки онука самої заявниці. Шістнадцятирічний хлопець, дочекавшись у під’їзді, коли бабуся вийде на прогулянку, потрапив до квартири та викрав гроші у сумі 6 000 доларів США, 1 000 Євро, 4 000 гривень та 5 000 рублів. Після чого почав несамовито витрачати їх на різноманітні розваги. Більшу частину грошей зловмисник витратив на ігри в онлайн казино. Поліцейські вилучили залишок у сумі 26 000 гривень.

Стосовно зловмисника відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. Йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: