Завантаження ...

Голова Сумської ОДА проінспектував дорогу, яка ремонтується в рамках «Великого будівництва»

Василь Хома здійснив інспектування ремонту двох ділянок національної автомобільної дороги Н-07 Київ-Суми-Юнаківка на території Роменського району



Василь Хома здійснив інспектування ремонту двох ділянок національної автомобільної дороги Н-07 Київ-Суми-Юнаківка на території Роменського району

У 2021 році в рамках програми «Велике будівництво», ініційованої Президентом України Володимиром Зеленським, планується проведення робіт на дорозі Н-07 на ділянці від м. Ромни до с. Правдюки та на ділянці від с. Правдюки до смт Недригайлів.

Оглянувши хід ремонтних робіт на цих ділянках, голова облдержадміністрації зазначив, що на Сумщині активно приступили до ремонту доріг, як тільки почали дозволяти погодні умови.

«У цьому році Службою автомобільних доріг в Сумській області заплановано відремонтувати більше 200 кілометрів державних доріг. А державним підприємством «Дороги Сумщини» ще більше 60 кілометрів місцевих доріг. Крім того, заплановано в містах і селах провести ремонти близько 160-170 тисяч м2 комунальних доріг та вулиць, – наголосив Василь Хома. – Дуже важливо зосередитись на ремонті тих доріг, де рухаються шкільні автобуси, автомобілі екстреної допомоги задля надання якісних освітніх та медичних послуг жителям Сумщини. Саме над цим ми сьогодні й працюємо».

Голова облдержадміністрації повідомив, що на території Роменського району також заплановано проведення поточного ремонту на ділянці в межах смт. Недригайлів та проведення реконструкції на ділянці 262+112 – км 266+612 (с. Штепівка).

Також у 2021 році планується проведення поточного середнього ремонту на дорозі Р-60 Кролевець-Конотоп-Ромни км 129+309 – км 133+344, км 133+503 – км 155+041 (на ділянці м. Ромни – межа Полтавської області).

Довідково. Протяжність дороги Київ-Суми-Юнаківка складає 154,4 км. У 2019-2020 роках був виконаний капітальний ремонт на ділянках 1,178 км+167 км+219 км. У с. Правдюки були виконані роботи щодо заміни мостового переходу на водопропускну трубу.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: