Завантаження ...

Мер Сум доручив опрацювати питання дочасного завершення опалювального сезону

Під час апаратної наради міський голова доручив департаменту інфраструктури міста та представникам теплопостачальних організацій опрацювати питання дочасного завершення опалювального сезону у Сумах



Під час апаратної наради міський голова Олександр Лисенко доручив департаменту інфраструктури міста та представникам теплопостачальних організацій опрацювати питання дочасного завершення опалювального сезону у Сумах, за сприятливих погодних умов.

Очільник Сум зауважив, що з четверга, цього тижня, синоптики прогнозують вдень до +150С, вночі від +20С, – така температура дозволяє завершувати опалювальний сезон. Тож, міський голова доручив департаменту інфраструктури міста, Дирекції «Котельня Північного промвузла» і ТОВ «Сумитеплоенерго» опрацювати питання відключення опалення в домівках містян.

«Вже надходять поодинокі прохання від людей з тим, аби вимкнути опалення. Слідкуйте за середньодобовою температурою, якщо протягом трьох діб вона відповідатиме нормам, визначайтеся з датою, пропонуйте виконавчому комітету і ми, якщо потрібно, будемо збирати позачергове засідання і приймати рішення про завершення опалювального сезону», – звернувся міський голова до представників теплових організацій.

За інформацією директора департаменту інфраструктури міста Олександра Журби, цього тижня спільно з працівниками обслуговуючих організацій буде проведено нараду з даного питання, а також щодо підготовки до наступного опалювального сезону.

За інформацією представників теплопостачальних підприємств, наразі вони працюють за звичайним графіком, з дотриманням необхідного температурного та гідравлічного режимів.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: