Завантаження ...

Місячник благоустрою в Сумській громаді відбудеться з урахуванням усіх карантинних обмежень

Місячник благоустрою в Сумській громаді, який триватиме з 22 березня по 23 квітня, проходитиме з урахуванням усіх карантинних обмежень.



Місячник благоустрою в Сумській громаді, який триватиме з 22 березня по 23 квітня, проходитиме з урахуванням усіх карантинних обмежень.

Перший заступник міського голови Михайло Бондаренко, заступник міського голови Тамара Іщенко та начальник управління благоустрою департаменту інфраструктури міста Юрій Шевченко під час брифінгу розповіли про організацію місячника благоустрою на території Сумської міської територіальної громади.

Згідно з рішенням виконавчого комітету, місячник благоустрою стартував учора, 22 березня, і триватиме до 23 квітня. Зважаючи на те, що він проходитиме в умовах карантинних обмежень, реалізація заходів відбудеться із дотриманням усіх протиепідемічних норм.

«Хочу також повідомити, що відзавтра в нашій області починає діяти червоний рівень епідемічної небезпеки. Тому на території Сумської міської ТГ застосовуватимуться обмежувальні протиепідемічні заходи, передбачені для вищезазначеного рівня. Але заходи, пов’язані з місячником благоустрою, будуть реалізовані, бо місто має бути прибраним після зими. В організації цієї діяльності беруть участі наші структурні підрозділи, ключовими серед яких є департамент інфраструктури міста та управління «Інспекція з благоустрою міста Суми». Але залучені до роботи будуть усі виконавчі органи нашої громади», – повідомив Михайло Бондаренко.

Управління «Інспекція з благоустрою в місті Суми», яке курує заступник міського Тамара Іщенко, повинно забезпечити постійний дієвий контроль за виконання суб’єктами господарювання заходів із наведення належного санітарного стану під час проведення загальноміського місячника, координуючи зусилля з департаментом інфраструктури міста.

«Було налагоджено взаємодію з суб’єктами господарювання, територіальними органами центральної влади, управителями багатоквартирних будинків, ОСББ, представниками старостинських округів, з квартальним комітетами. Було складено план-графік настановчих нарад, графік проведення перевірок, запроваджено секторальний підхід до обстеження територій та об’єктів у місті Суми щодо стану їх благоустрою. Наше завдання та завдання представників установ, підприємств, організацій, мешканців міста – усіх тих, хто тут живе, працює і любить своє місто, навести лад у нашому великому домі та підготуватися до Великодня», – зазначила заступник міського голови.

Начальник управління благоустрою департаменту інфраструктури міста розповів, що робота стартувала уже вчора. Заходи в рамках місячника благоустрою будуть не тільки на території міста Суми, а і в старостинських округах, які недавно були приєднані до Сумської міської територіальної громади. Саме тому попередньо було проведено обстеження на місцях та сформовано список об’єктів, де буде проводитися благоустрій.

Перший заступник міського голови наголосив на тому, що координацією по визначенню місць щодо участі у місячнику з благоустрою політичних партій, громадських формувань, волонтерів, депутатських фракцій та громадян здійснюється за телефонами 70-06-02, 70-05-93.
 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: