Завантаження ...

На Сумщині 14 березня вогнеборці двічі ліквідовували загоряння в житлових будинках

14 березня о 13:54, на лінію екстреного виклику 101, надійшло повідомлення про загоряння житлового будинку по вул. Садова в с. Вишневе, що на Тростянеччині.



14 березня о 13:54, на лінію екстреного виклику 101, надійшло повідомлення про загоряння житлового будинку по вул. Садова в с. Вишневе, що на Тростянеччині. Про пожежу повідомила власниця, яка побачила дим через вікно. На місце події було направлено відділення чергового караулу 24 – ї державної пожежно – рятувальної частини.

По прибуттю було встановлено, що вогнем охоплено два дивани, два крісла, ліжко, шафа стіни на площі до 2 кв. м, перекриття на площі до 2 кв. м та речі домашнього вжитку. Утворилась загроза подальшого поширення вогню на решту будівлі. Через сильне задимлення вогнеборцям довелось працювати в апаратах для захисту органів дихання.

О 14:35 загоряння локалізували, а о 15:03 – витративши на гасіння близько 1 тонни води пвністю ліквідували.

Схожий випадок цього ж дня мав місце в м. Шостка. О 19:00, до Служби порятунку 101, надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку по вул. Соснова. На місце події було направлено черговий караул 4 – ї державної пожежно – рятувальної частини.

Прибувши за викликом вогнеборці встановили, що вогонь вже охопив веранду на площі до 5 кв. м та перекриття на площі до 5 кв.м. Утворилась загроза подальшого поширення вогню на весь житловий будинок.

О 19:22 загоряння локалізували, а о 19:41 витративши на гасіння майже 1 тонну води, повністю ліквідували.

Всього на гасіння було залучено 3 одиниці спеціальної техніки та 10 чоловік особового складу Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Сумській області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: