Завантаження ...

На Сумщині поліція затримала чоловіка, який підозрюється в розбійному нападі на літню жінку

Менше п’яти годин знадобилося поліцейським аби викрити та затримати зловмисника, який проник до будинку 75-річної жінки, побив її та забрав усе майно старенької



Менше п’яти годин знадобилося поліцейським аби викрити та затримати зловмисника, який проник до будинку 75-річної жінки, побив її та забрав усе майно старенької, а це лише 200 гривень і мобільний телефон.

Про вказаний злочин до поліції повідомила донька потерпілої, бо сама бабуся через побиття не могла навіть рухатись. В подальшому було встановлено, що ввечері до будинку потерпілої увірвався невідомий чоловік, який спричинивши тілесні ушкодження жінці, заволодів та її майном.

На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група Сумського районного управління поліції на чолі з керівництвом підрозділу. Пенсіонерку з тілесними ушкодженнями госпіталізовано до лікарні.

У ході проведення оперативно-розшукових заходів працівники поліції встановили та затримали зловмисника. Ним виявився 23-річний односелець потерпілої.

Наразі чоловіка затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та вже повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 187 Кримінального кодексу України (розбій, поєднаний з проникненням у житло).

Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

За скоєне зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років із конфіскацією майна. Слідство триває.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: