Завантаження ...

На Сумщині вогнеборці запобігли масштабній пожежі в житловому секторі

6 березня о 21:09 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу розташованих під одним дахом господарчої споруди та літньої кухні на вул. Перемоги в с. Микитівка



6 березня о 21:09 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу розташованих під одним дахом господарчої споруди та літньої кухні на вул. Перемоги в с. Микитівка, Тростянецької об'єднаної територіальної громади. Телефонували господарі, які побачили охоплену вогнем покрівлю. На гасіння направили відділення чергового караулу 24-ї державної пожежно-рятувальної частини із м. Тростянець, якому довелося подолати відстань близько 14 км.

По прибутті на місце виклику було встановлено, що полум'я поширилося на покрівлю по всій площі. О 22:03 вогнеборцям вдалося локалізувати пожежу та запобігти перекиданню загоряння безпосередньо на приміщення сараю та літньої кухні і відвернути небезпеку від розташованих неподалік житлового будинку та іншої господарчої споруди. О 22:40 пожежу ліквідували.

Всього на гасіння залучалося 3 чоловіки особового складу та 1 одиниця техніки Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Сумській області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: