Завантаження ...

Сумські водоканалівці посилюють потужності комунального підприємства

КП «Міськводоканал» за рахунок інвестиційних програм здійснює низку заходів для економії енергоресурсів та підвищення надійності роботи обладнання.



КП «Міськводоканал» за рахунок інвестиційних програм здійснює низку заходів для економії енергоресурсів та підвищення надійності роботи обладнання.

Так, за інформацією начальника ремонтно-експлуатаційного управління Андрія КУЛИКА, протягом 2020 року комунальне підприємство продовжило осучаснювати каналізаційне насосне обладнання. Зокрема, в рамках довиконання заходів інвестиційних програм минулих років придбані, змонтовані та запущені в роботу сучасні насосні агрегати на чотирьох каналізаційно-насосних станціях №№ 3, 4, 13, 15, що забезпечило безперебійність та надійність роботи каналізаційних станцій.

Також протягом останніх років, з метою підвищення надійності роботи насосного обладнання і здійснення первинної механічної очистки стічних вод КП «Міськводоканал» переоснастило ряд КНС сучасними решітками з нержавіючої сталі в комплекті з пресами та шнеками. Це, своєю чергою, дало можливість максимально затримувати сміття в потоці стічних вод та зменшувати навантаження на насоси, запевнив директор КП «Міськводоканал» Анатолій Сагач.

Крім того, завдяки заходам інвестиційних програм поступово оновлювався й автопарк підприємства – був придбаний вантажний автомобіль JAC Х200 N35. Машина даного типу сприяє підвищенню ефективності та мобільності роботи основних підрозділів комунального підприємства, особливо, у випадку аварійних ситуацій, що вимагають термінового реагування.
 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: