Завантаження ...

На Сумщині привітали кращих «Спартаківців» за підсумками 2020 року

Голова Сумської облдерж- адміністрації Василь Хома взяв участь у нагородженні кращих спортсменів та тренерів за підсумками 2020 року Сумської обласної організації ФСТ «Спартак»



Голова Сумської облдержадміністрації Василь Хома взяв участь у нагородженні кращих спортсменів та тренерів за підсумками 2020 року Сумської обласної організації ФСТ «Спартак»

«Сьогодні ми зібралися для відзначення кращих спортсменів, тренерів-викладачів Сумської обласної організації фізкультурно-спортивного товариства «Спартак» за підсумками роботи у 2020 році, – зазначив Василь Хома. – Я вітаю спортсменів і тренерів, які прославляють Сумщину та Україну на міжнародних змаганнях. Ваша нелегка праця надихає молоде покоління займатися спортом і перемагати. У 2020 році виповнилось 85 років від дня заснування товариства «Спартак», тож бажаю вам успіхів, спортивних високих досягнень і найголовніше – здоров’я».

Василь Хома нагородив почесною грамотою голови Сумської облдержадміністрації за значний внесок у розвиток і популяризацію легкої атлетики, виховання підростаючого покоління, плідну професійну діяльність колектив ДЮСШ Володимира Голубничого з легкої атлетики (директор закладу – Олена Соколова).

Грамотою голови облдержадміністрації за високу професійну майстерність, підготовку висококваліфікованих спортсменів та вагомий особистий внесок у розвиток і популяризацію фізичної культури та спорту були відзначені тренер-викладач цієї ДЮСШ Володимира Голубничого з легкої атлетики Юрій Штанов та майстер спорту міжнародного класу зі стрільби з лука, тренер-викладач ДЮСШ «Спартаківець» м. Суми Олександр Малушин.

Також під час заходу відзначено вихованців та тренерів-викладачів товариства «Спартак».

Довідково. У 2020 році спортсменами товариства «Спартак» підготовлено: 2 – майстра спорту України, 33 – кандидати у майстри спорту; 39 спортсменів виконали – І розряд.

До складу збірних команд України входять 46 спортсменів з таких видів спорту: легка атлетика, панкратіон, пауерліфтинг, спортивна аеробіка. До збірної команди України – 26 спортсменів, кандидатів у члени збірної команди – 8 спортсменів, у резервний склад збірних команд – 12 спортсменів.

У 2020 році срібними призерами Чемпіонату Європи з грепплінгу стали три спортсмени товариства (Світлана Скрипник, Денис Никонець, Дмитро Баранов), бронзовим призером став Дмитро Неткачев.

Чемпіонами України з різних видів спорту стали 16 осіб, 26 спортсменів стали срібними призерами, 22 – бронзовими. Володарями Кубків України з різних видів спорту стало 10 спортсменів, срібними призерами – 12 спортсменів, бронзовими призерами – 7.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: