Завантаження ...

На Сумщині рятувальники ліквідували пожежу в будинку на трьох господарів

22 лютого о 15:26, на лінію екстреного виклику 101, надійшло повідомлення про загоряння в одній з квартир житлового будинку на 3 – х господарів по вул. Київська в м. Охтирка.



22 лютого о 15:26, на лінію екстреного виклику 101, надійшло повідомлення про загоряння в одній з квартир житлового будинку на 3 – х господарів по вул. Київська в м. Охтирка. Про пожежу повідомили працівники Національної поліції, які під час патрулювання місцевості побачили дим з вікна. На місце події було направлено черговий караул 6 – ї державної пожежно – рятувальної частини.

На момент прибуття вогнеборців вогнем було охоплено підлогу на площі до 4 кв. м, речі домашнього вжитку, електроплитку, стіл та ліжко, утворилась загроза перекидання огню на решту оселі та суміжні квартири. Через сильне задимлення вогнеборцям довелось працювати в захисних апаратах.

О 15:41 загоряння локалізували, а о 16:10 – витративши на гасіння майже 4 тонни води, повністю ліквідували.

За попередньою інформацією внаслідок пожежі постраждав господар квартири 1959 року народження, якого швидка доправила до хірургічного відділення Охтирської ЦРЛ.

Всього на гасіння було залучено 2 одиниці спеціальної техніки та 8 чоловік особового складу від Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Сумській області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: