Завантаження ...

У Сумах поліція затримала чоловіка за збут наркотиків

Вчора співробітники Сумського районного управління поліції припинили діяльність чоловіка, який займався збутом наркотичних засобів та психотропних речовин.



Вчора співробітники Сумського районного управління поліції спільно з працівниками Управління боротьби з наркозлочинністю в Сумській області ДБН НПУ, Управління патрульної поліції в Сумській області ДПП під процесуальним керівництвом місцевої прокуратури припинили діяльність чоловіка, який займався збутом наркотичних засобів та психотропних речовин.

Під час патрулювання однієї з вулиць обласного центру, працівники Управління патрульної поліції зупинили чоловіка, який підозріло поводився. Ним виявився 28-річний сумчанин. При собі він мав 50 зіп-пакетів з речовиною, зовні схожою на наркотичну.

Тож на місце події було викликано слідчо-оперативну групу поліції Сумського районного управління поліції, яка і вилучила «знахідку».

У подальшому правоохоронці провели санкціонований обшук за місцем мешкання 28-річного чоловіка. У ході якого виявлено близько 2 кг 30 г альфа-PVP, 230 г амфетаміну, 230 г наркотичного засобу «Канабіс», 79 шт. МДМА, 3 марки ЛСД та 60 вже розфасованих закладок.

Знайдене працівники поліції вилучили та направили на експертизу. За цінами «чорного ринку» вартість вилученого становить близько 1 млн 480 тис. грн.

Сам сумчанин пояснив, що зберігав наркотичні засоби та психотропи для збуту, таким чином заробляв на життя.

Наразі зловмисника затримано у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

За даним фактом у поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів». Встановлюються канали надходження наркотичних речовин, а також перевіряється інформація щодо можливого їх збуту на територіях інших областей.

Вирішується питання щодо повідомлення зловмиснику про підозру.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: