Завантаження ...

На Сумщині поліція з’ясовує обставини трьох ДТП, у яких травмувалися громадяни

Вчора в Ромнах, в результаті дорожньо-транспортних пригод, троє людей отримали тілесні ушкодження, у тому числі неповнолітня дівчинка.



Вчора в Ромнах, в результаті дорожньо-транспортних пригод, троє людей отримали тілесні ушкодження, у тому числі неповнолітня дівчинка. Наразі у поліції встановлюються всі обставини цих подій та вирішується питання про відкриття кримінальних проваджень.

Близько 15.20 години на автомобільній дорозі по вулиці Полтавській водій автомобіля Фіат Добло скоїв наїзд на 15-річну дівчинку, яка переходила дорогу. Неповнолітню із тілесними ушкодженнями госпіталізовано до лікарні.

Того ж дня, о 19.00 годині, на автомобільній дорозі по вулиці Київській, 42-річний водій автомобіля Опель Віваро виїхав на смугу зустрічного руху та допустив зіткнення з автомобілем Део Сенс, під керуванням 37-річного чоловіка. У результаті чого пасажира автомобіля Део із тілесними ушкодженнями госпіталізовано до Роменської ЦРЛ.

Пізніше, близько 22.00 години, на тій же вулиці водійка автомобіля Джилі здійснила виїзд на смугу зустрічного руху та допустила зіткнення з вантажним автомобілем Вольво з причепом. В результаті чого жінку госпіталізовано до лікарні.

Наразі встановлюються всі обставини дорожньо-транспортних подій та вирішується питання про відкриття кримінальних проваджень за даними фактами.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: