Завантаження ...

У Сумах відбулись загальні збори приватних перевізників

Керівництво відділу транспорту, зв’язку та телеко- мунікаційних послуг та приватні перевізники обговорили питання приведення автотранспортних засобів до належного санітарного стану, виконання розкладів руху в повному обсязі



Керівництво відділу транспорту, зв’язку та телекомунікаційних послуг та приватні перевізники обговорили питання приведення автотранспортних засобів до належного санітарного стану, виконання розкладів руху в повному обсязі та роботи GPS-приладів.

Зауважимо, що у відповідності до доручення міського голови Олександра Лисенка відділом транспорту, зв’язку та телекомунікаційних послуг здійснюватиметься щоденний контроль за приведенням автотранспортних засобів приватних перевізників до належного санітарно-технічного стану, додержання розкладів руху (особливо у вечірній час) та відновлення роботи GPS-приладів. Про це перевізникам повідомив начальник відділу транспорту, зв’язку та телекомунікаційних послуг Сергій Яковенко.

Щоденний контроль за дотриманням графіків руху міського пасажирського транспорту спеціалістами відділу розпочнеться з наступного тижня. Зокрема, під час перевірок буде акцентовано увагу на розміщенні відповідної інформації в салонах автотранспортних засобів (телефони для довідок, інформація про перевізника тощо). Відновити роботу GPS-приладів перевізникам необхідно до 15 лютого.

Про результати перевірок начальник відділу транспорту, зв’язку та телекомунікаційних послуг буде особисто доповідати міському голові щотижня.

За результатами зборів також було ухвалено рішення безумовно дотримуватися протиепідемічних заходів (дезінфекція салонів, дотримання маскового режиму тощо).

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: