Завантаження ...

На Сумщині 2 лютого вогнеборці ліквідували загоряння господарчої споруди

2 лютого о 00:14, на лінію екстреного виклику 101, надійшло повідомлення про загоряння господарчої споруди на території агропідприємства по вул. Центральна в смт. Ульянівка, Білопільського району.



2 лютого о 00:14, на лінію екстреного виклику 101, надійшло повідомлення про загоряння господарчої споруди на території агропідприємства по вул. Центральна в смт. Ульянівка, Білопільського району. Про пожежу повідомив охоронець, який побачив дим та полум’я з – під покрівлі споруди під час обходу території. На місце події було направлено чергові караули 20 – ї державної пожежно – рятувальної частини та 40 – го державного пожежно – рятувального посту.

По прибуттю було встановлено, що вогнем охоплено господарчу споруду на площі до 120 кв. м та речі домашнього вжитку. Для безперебійної подачі води, автоцистерні дозаправляли від воднапірної башти, яка знаходилася на відстані до 500 м від осередку горіння.

О 07:11 загоряння локалізували, а о 07:33 – витративши на гасіння близько 20 тонн води, повністю ліквідували.

Всього на гасіння було залучено 2 одиниці спеціальної техніки та 9 чоловік особового складу від Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Сумській області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: