Завантаження ...

У Сумах обговорили стан пожежної безпеки в закладах медицини

У Сумах керівництво міста та управління охорони здоров’я разом із директорами закладів охорони здоров’я міста обговорило стан пожежної безпеки.



У Сумах керівництво міста та управління охорони здоров’я разом із директорами закладів охорони здоров’я міста обговорило стан пожежної безпеки.

Заступник міського голови Тамара Іщенко наголосила на важливості цього питання, яке перебуває на контролі в міського голови, голови обласної державної адміністрації, Адміністрації Президента України.

Посадовиця запропонувала розділити заходи, які гарантуватимуть пожежну безпеку, на три групи: ті, що не потребують фінансування, ті, що потребують незначного фінансування, ті, що потребують значних коштів. Також вона рекомендувала забезпечити кожне відділення (сестринський пост) ліхтариками, відпрацювати порядок дій персоналу на випадок надзвичайної ситуації.

«Необхідно призначити відповідальних осіб по закладах, організувати навчання усіх керівників закладу та відповідальних осіб. Забезпечити контроль за проведенням інструктажів, заправку вогнегасників та тренування по їх використанню. Забезпечити належний технічний стан водозаборів на територіях закладів та позначення їх відповідним маркуванням», – сказала вона.

Начальник управління охорони здоров’я Олена Чумаченко повідомила, що в місті розпорядженням міського голови створено комісію з перевірки стану техногенної та пожежної безпеки в інтернатних закладах соціального спрямування, установах охорони здоров’я, освіти та соціального захисту. Очільниця профільного управління звернула увагу присутніх на те, що найближчим часом заплановане відвідування лікувальних закладів, в тому числі – і з організації пожежної безпеки. Після цього буде підготовлено службову записку міському голові.

Керівники закладів отримали завдання терміново підготувати довідки про стан протипожежної безпеки з розрахунками потреби в коштах на виконання необхідних заходів.
 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: