Завантаження ...

На Сумщині горів магазин

31 січня о 16:07, на лінію екстреного виклику 101, надійшло повідомлення про загоряння в приміщенні продовольчого магазину по вул. Вишнева в с. Нова Січ, Сумської ОТГ.



31 січня о 16:07, на лінію екстреного виклику 101, надійшло повідомлення про загоряння в приміщенні продовольчого магазину по вул. Вишнева в с. Нова Січ, Сумської ОТГ. Про пожежу повідомив випадковий перехожий, який побачив дим та полум’я з – під покрівлі. На місце події було направлено чергові караули 3 – ї державної пожежно – рятувальної частини та 27 – го державного пожежно – рятувального посту.

Прибувши на місце вогнеборці встановили, що вогнем охоплено покрівлю та внутрішнє облицювання стін по всій площі, холодильне та торгівельне обладнання, побутову техніку та продукцію на продаж. Для безперебійної подачі води на гасіння пожежні автоцистерни довелось до заправляти від водонапірної башти, яка була розташована на відстані 1 км від осередку горіння.

О 17:25 загоряння локалізували, а о 19:19 – витративши на гасіння майже 11,5 тонн води, повністю ліквідували.

Всього на гасіння було залучено 2 одиниці спеціальної техніки та 10 чоловік особового складу від Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Сумській області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: