Завантаження ...

СумДУ створив власну платформу для проходження тренувального ЗНО

Сумській державний університет пропонує майбутнім абітурієнтам пройти тренувальне ЗНО в режимі онлайн на власній платформі навчального закладу.



Сумській державний університет пропонує майбутнім абітурієнтам пройти тренувальне ЗНО в режимі онлайн на власній платформі навчального закладу.

Платформу zno.sumdu.edu.ua створено для підготовки школярів до проходження зовнішнього незалежного оцінювання в умовах, що максимально співпадають із реальним тестуванням.

Ініціатори і творці проєкту – Департамент доуніверситетської освіти та профорієнтаційної роботи і організаційно-методичний центр технологій електронного навчання СумДУ.


Проходження тренувального ЗНО допоможе ознайомитися із стандартизованими тестами зовнішнього незалежного оцінювання 2021 року, попрактикуватися в заповненні бланків відповідей, отримати результат тренувального тестування та оцінити свій рівень підготовки, а також – навчитися ефективно розподіляти час і психологічно налаштуватися на проходження основного тестування. Окремо пропонується тест для ознайомлення з роботою системи та «випробування кнопок», що дозволить не витрачати обмежений час при тренувальному тестуванні.

Для того, щоб стати учасником тренувального ЗНО, потрібно зареєструватися на платформі zno.sumdu.edu.ua, вказавши свої школу та клас. Після проходження тестування з обраного предмету, учасник тренувального ЗНО отримає оцінку за тестові задання, а також зможе відправити на перевірку кваліфікованим фахівцям завдання відкритої форми.

Перше тренувальне тестування з української мови і літератури відбудеться вже завтра 30.01.2021 року. Наразі вже зареєстровано майже 1000 випускників 11 класів.

У подальшому будуть проведені тестування за всіма предметами ЗНО.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: