Завантаження ...

У СНАУ стартував марафон з протидії агресивній поведінці

25 листопада у Сумському національному аграрному університеті було розпочато акцію «16 днів проти насильства», яка триватиме до 10 грудня, і спрямована на формування культури ґендерної рівності



25 листопада у Сумському національному аграрному університеті було розпочато акцію «16 днів проти насильства», яка триватиме до 10 грудня, і спрямована на формування культури ґендерної рівності, навичок протидії домашньому насильству та запобіганню торгівлі людьми.

25 листопада у світі відзначається Міжнародний день боротьби проти насильства над жінками.

Щодня, кожна п’ята жінка потерпає від насильства з боку чоловіка.

Тисячі скалічених жіночих доль, розбитих мрій і відчай. Все це наслідки насильства. Аби краще висвітлити цю проблему, відділом з організації виховної роботи зі студентами було організовано перегляд соціальних відеороликів на дану тематику та їх обговорення.

Студентів не аби як зачепили показані кадри. Вони висловлювали свою думку, активно ставили питання, ділилися своїми емоціями, тому що насильство у будь-якый форма не повинно існувати у цивілізованій, демократичній країні!

Це проблема з якою треба боротися, тому що жодна людина не повинна самореалізовуватись за рахунок приниження і знущання над іншими. Насильству нема виправдання.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: