Завантаження ...

СумДУ надає доступ до онлайн-сервісів на допомогу науковцям

З 16 листопада по 1 березня 2021 року в Сумському державному університеті триває тестовий доступ до генератора посилань Grafiati. Це онлайн-сервіс для оформлення бібліографічних посилань



З 16 листопада по 1 березня 2021 року в Сумському державному університеті триває тестовий доступ до генератора посилань Grafiati.

Це онлайн-сервіс для оформлення бібліографічних посилань і створення списків використаних джерел відповідно до міжнародних стилів цитування та українських ДСТУ. Сервіс адаптовано під різні мови та мобільні пристрої.

Співпраця СумДУ з «Grafiati» – це безліч нових можливостей для науковців і студентів. Реєстрація для користування сервісом доступна на сайті бібліотеки СумДУ.

Науково-дослідна робота є пріоритетним напрямом діяльності Сумського державного університету. В університеті надається доступ до міжнародних наукових баз, зокрема Scopus, Web of Science, Springer, EBSCO. Також на допомогу студентам, викладачам та науковцям в межах університету організовано доступ до онлайн-сервісу з перевірки текстів Grammarly.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: