Завантаження ...

У Сумах працівників культури та майстрів народного мистецтва привітали з професійним святом

У Центральній міській бібліотеці ім. Т. Г. Шевченка відбулось нагородження кращих працівників культури та майстрів народного мистецтва міста з нагоди професійного свята.



У Центральній міській бібліотеці ім. Т. Г. Шевченка відбулось нагородження кращих працівників культури та майстрів народного мистецтва міста з нагоди професійного свята.

Заступник керманича міста Віра Мотречко від імені очільника Сум Олександра Лисенка подякувала фахівцям культурної галузі за те, що присвятили себе благородній справі, – зберігати духовні скарби й збагачувати традиції самобутнього українського народу, водночас розкриваючи таланти в індивідуальностях.

«В культурі не буває випадкових людей, всі вони – особистості, котрі щоденною наполегливою працею, потужною енергією, ентузіазмом та приголомшливими ідеями перетворюють наше буденне життя на яскраве й захоплююче. Сумчанам у цьому випадку пощастило – у нашому місті процвітає та розвивається музичне та образотворче мистецтво, бібліотечна система, акторська гра, й культурне дозвілля. Особлива дяка й за те, що, попри напругу та складність робочого процесу, наші працівники культури продовжують активно нести світло, любов та красу у маси, хоча й в онлайн-режимі», – наголосила посадовиця.

До професійного свята Віра Мотречко вручила грамоти міського голови працівникам Сумського обласного художнього музею ім. Никанора Онацького Владиславі Ярмак та Віті Ейсмонт – за наполегливу сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у розвиток історико-культурної спадщини та з нагоди 100-річчя закладу, а також бібліотекарям Олені Кузьміній, Ганні Ткаченко, Юлії Заговорі, Ірині Віленській, Ганні Дермильовій та Ірині Самойловій – за високий професіоналізм, відданість професії, значний внесок у розвиток культури і духовності суспільства, застосування інноваційних технологій для організації змістовного дозвілля сумчан.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: