Завантаження ...

У Сумах ще один двір став європейським

На вул. Інтернаціоналістів капітально відремонтували прибудинкову територію в районі будинків № 63А та 63Б. Хід робіт на даному, як власне й на інших об’єктах, очільник Сум Олександр Лисенко тримав на власному контролі



На вул. Інтернаціоналістів капітально відремонтували прибудинкову територію в районі будинків № 63А та 63Б.

Хід робіт на даному, як власне й на інших об’єктах, очільник Сум Олександр Лисенко тримав на власному контролі та особисто слідкував за виконанням робіт, їх якістю, та термінами.

«Виконуємо накази сумчан – ремонтуємо дворові території та внутрішньоквартальні дороги, де замінені комунікації. Зокрема, на вул. Інтернаціоналістів 63А та 63Б все зробили таким чином, аби подовжити термін експлуатації будинків, – щоб вода не потрапила до підвалів. Наряду з цим будівельники понизили тротуари щоб сумчанам на візках та матусям з немовлятами також було зручно й комфортно пересуватися власним двором. І, хочу запевнити всіх, що ініціатива «Євродвір» діятиме й надалі – без уваги не залишиться жоден мікрорайон Сум», – наголосив керманич обласного центру.

Додатково на прохання жителів тут облаштували пішохідну доріжку за будинком, обрізали аварійні дерева та виконали ряд інших робіт.

За словами Олександра Лисенка, за весь період його діяльності на посаді міського голови для громади було відремонтовано до чотирьох сотень прибудинкових територій, цього року – 60 (початково планувалось на 24 більше, однак передбачені на ці потреби кошти були залучені на боротьбу з пандемією коронавірусу, втім вже з наступного року обіцяне надолужать). У середньому на ремонт одного двору в поточному році спрямовували близько 650 тис. гривень, тобто загалом близько 40 мільйонів.

Окремо міський голова анонсував запуск із 2021 року спеціальної програми з розвитку благоустрою та ремонту доріг у приватному секторі.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: