Завантаження ...

Сумська влада працює в напрямку покращення медичних послуг у центральній міській лікарні

Сумська влада далі працює в напрямку покращення медичних послуг у КНП «Центральна міська клінічна лікарня», яка нині функціонує в умовах посиленого протиепідемічного режиму.



Сумська влада далі працює в напрямку покращення медичних послуг у КНП «Центральна міська клінічна лікарня», яка нині функціонує в умовах посиленого протиепідемічного режиму.

Зауважимо, лікарня залишається в «зеленій зоні» щодо госпіталізації хворих на коронавірус. Задля покращення умов перебування пацієнтів, приміщення мед закладу та матеріально-технічну базу постійно оновлюють.

«Навантаження на центральну міську лікарню, яка зараз залишається в «зеленій зоні» щодо госпіталізації хворих на коронавірус, із кожним днем зростає. Усі пацієнти з невідкладними випадками захворювань направляються сюди. Оскільки відділення лікарні наразі працюють у посиленому режимі, прошу всіх лікарів мобілізувати свої зусилля та пройти цей складний період», – наголосив міський голова Олександр Лисенко.

Він також зауважив, аби пацієнти отримували якісні медичні послуги, міська влада продовжує покращуватив в лікарні умови перебування пацієнтів та закуповує обладнання.

Так, нещодавно завершили капітальний ремонт відділення реабілітації. За словами його завідувача Лариси Бражник, на даний час у відділенні функціонують два зали – зал механотерапії, який повністю обладнаний для відновлення функцій всіх систем при патології нервової системи та при патології опорно-рухового апарату, і зал кінезотерапії. Завдяки роботі останнього, пацієнти, у короткий термін, буквально стають на ноги після складних травм.

Окрім того, коштом міського бюджету для відділення урології лікарні придбано високоякісне обладнання – фіброцистоскоп.

Завідувач відділення урології Юрій Кудрявцев запевнив: у закордонних клініках стоїть апаратура точно такого рівня, тож у якості надання послуг центральна міська лікарня нічим не поступається медичним центрам Європи.

Директор КНП «Центральна міська клінічна лікарня» Валентина Домінас зауважила, на сьогоднішній день лікарня повністю виконує всі завдання. До лікарні госпіталізують всіх ургентних хворих, тут надається і хірургічна і гінекологічна, неврологічна допомога та інші види медичних послуг, з додатковим навантаженням медзаклад справляється на 100%.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: